top of page
Kindergarten Classroom

MIRË SE VINI NË ÇERDHËN ABOYNE LODGE

Aboyne Lodge Nursery është njëmiqësore,duke edukuarmjedis që ofron një kurrikulë cilësore të viteve të hershme për të gjithë. Stafi ynë me përvojë ofron fleksibilitet,seanca të financuara plotësisht për të përmbushur nevojat e çdo fëmije.  

 

Fëmijët mësojnë më mirë kur janëtë shëndetshëm, të lumtur, të sigurt dhe të sigurt, kur plotësohen nevojat e tyre individuale dhe kur kanë marrëdhënie pozitive me të rriturit që kujdesen për ta. Kjo filozofi është në qendër të gjithçkaje që bëjmë.

 

Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje të ofrojmë një të shkëlqyer,ambjent mësimor i rinovuar rishtazime burime stimuluese për të gjithë fëmijët. Mjedisi ynëinkurajon dhe aftëson fëmijët tanë të jenë nxënës të pavarurtë cilët mund të bëjnë zgjedhje bazuar në nevojat dhe interesat e tyre individuale.

AboyneLodge_nursery.JPG

Kurrikula jonë është ambicioze dhe e renditur me kujdes për të ndihmuar fëmijët tanë të ndërtojnë mësimin e tyre me kalimin e kohës. Shpesh nxitet nga interesat dhe nevojat individuale të fëmijëve.

Planifikimi ynë është fleksibël pasi fëmijët e vegjël nuk zhvillohen në një mënyrë fikse. Kurrikula jonë ofron mundësi që fëmijët të mësojnë përmes lojës, modelimit të të rriturve, vëzhgimit të njëri-tjetrit dhe mësimit të drejtuar dhe mësimdhënies së drejtpërdrejtë.

 

Në Aboyne Lodge ne komunikojmë rregullisht me prindërit përmes programit tonë të ditarit në internetSixhade. Do të merrni përditësime të rregullta mbi përparimin e fëmijës tuaj nëpërmjet aplikacionit dhe mund të ndani informacion nga shtëpia.

 

Për më shumë informacion rreth kurrikulës sonë të viteve të hershme, ju lutemi vizitonikurrikula seksioni i faqes sonë të internetit.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me klasën tonë të çerdhes ose dëshironi të mësoni më shumë, atëherë ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të shkollës në

01727 849700oseshkarkoni një kopjetë broshurës tonë të informacionit për çerdhen.

bottom of page