top of page
_C6A4713.png
Aboyne-07.png

FORMULARI I KËRKESËS MUNGON

Ndryshimet në legjislacion, të cilat hynë në fuqi në shtator 2013, e bënë të qartë se Drejtorët nuk mund të japin asnjë leje mungese gjatë kohës së mandatit, përveç nëse ka rrethana të jashtëzakonshme. Nëse ka rrethana të jashtëzakonshme pas kërkesës suaj, ju duhet t'i diskutoni këto me drejtorin
Mungesa e festave fetare lejohet për kremtimin e njohur fetar dhe duhet të diskutohet me mësuesin e klasës. Takimet mjekësore, dentare ose spitalore duhet të kryhen jashtë orarit të shkollës në mënyrë që të mos pengojnë edukimin e fëmijës suaj.

Faleminderit për dorëzimin, do t'ju kontaktojmë së shpejti.

MIRË SE VINI NË SHKOLLËN TONË

Mr Smithard_edited.jpg

Keith Smithard MA Ed.-Drejtor

Jam i lumtur t'ju mirëpres në faqen e internetit të Shkollës Aboyne Lodge. Shpresoj se do ta gjeni sa informues dhe të dobishëm, dhe se do t'ju japë një pasqyrë të shkollës sonë të bukur.


Ajo që me të vërtetë më shpërtheu kur erdha për herë të parë këtu ishte ndjenja pozitive që ndjen kur kaloni nga dera. Është një ndjenjë që është e vështirë të vë gishtin tim, por ndjenja e ngrohtë që merr kur vjen këtu është diçka që shumë njerëz e komentojnë kur e vizitojnë, dhe është një ndjenjë që të mbetet me ty. E vendosur në qendër të St Albans historike, ne jemi një shkollë fshati në zemër të një qyteti.


Stafi ynë i shkëlqyer punon shumë për ta bërë shkollën më të mirën që mund të jetë, gjë që u mundëson nxënësve tanë të shijojnë vërtet të mësuarit e tyre dhe të përparojnë mirë. 

Aboyne-02.png

Mund të gjeni më shumë informacion rreth shkollës në këtë faqe interneti, si dhe shumë më tepër rreth asaj që ne bëjmë këtu dhe çfarë na bën unikë. Ne i mirëpresim shumë vizitorët – nëse dëshironi të hyni dhe të shihni se çfarë bëjmë këtu, ju lutemi rezervoni një takim me zyrën dhe unë do të jem i lumtur t'ju tregoj përreth. 

 

VLERAT TONA 

Në Aboyne Lodge ne kemi shumë përvoja pasuruese, në përputhje me vlerat tona, duke u mundësuar nxënësve tanë të jenë krijues, kureshtarë dhe të kujdesshëm në çdo gjë që bëjnë.  Kjo na ndihmon të sigurohemi që kur të largohen nga ne, fëmijët janë të pajisur mirë për fazën tjetër të rrugëtimit të tyre arsimor. 

Creative - Aboyne Lodge.JPG
_C6A4806.png
AboyneLodge_caring.JPG
CREATIVE 
CURIOUS 
KUJDESI

Të qenit kreativ u lejon nxënësve tanë të zgjidhin problemet hapur dhe në mënyrë inovative. Duke pasur  mundësinë për të përdorur anën e tyre krijuese, fëmijët tanë bëhen më të zhytur në mësimin e tyre dhe më të shtyrë për të arritur qëllimet e tyre.

Ne inkurajojmë nxënësit tanë të përqafojnë kuriozitetin e tyre. Njerëzit kuriozë bëjnë gjithmonë pyetje dhe kërkojnë përgjigje. Kurioziteti është çelësi për të mësuar - kur jemi kuriozë për diçka, kemi shumë më tepër gjasa të kujtojmë atë që kemi mësuar.

Kujdesi ka të bëjë me mirësinë, shqetësimin për të tjerët dhe marrjen e përgjegjësisë. Etika jonë e kujdesit do të thotë që fëmijët tanë të kenë fillimin më të mirë të mundshëm në arsimimin e tyre - ata janë të respektueshëm, punojnë shumë dhe kujdesen për njëri-tjetrin.

classdojo-school-badge.png
ATSH-LOGO-FINAL-M.png
Lets-Go-Zero-school-logo-scaled.jpg
SG-L1-3-gold-2022-23.jpg
bottom of page