top of page
_C6A5006.png

KLUB I MËNGESIT DHE PAS SHKOLLËS

Aboyne Lodge Breakfast and After School Club - Pemishte

Orchards ofron kujdes të plotë për fëmijët në pritje deri në vitin 6 në Aboyne Lodge. Ne kemi një model lojërash falas që u ofron fëmijëve mundësi që fëmijët të jenë krijues, të luajnë lojëra dhe të kalojnë kohë jashtë.

Klubi i mëngjesit - 7:45 deri në 8:45 (çdo ditë)

Klubi pas shkollës - 3:10 pasdite deri në 17:00 dhe 18:00 (e hënë në të enjte) 15:10 deri në 17:00 (e premte)

 

Menuja e mëngjesit (shërbyer deri në orën 8:30)

 • zgjedhja e drithërave,

 • tost ose bagel me zgjedhjen e reçelit, mjaltit ose marmites

 • fruta të freskëta dhe të thata,

 • lëngje frutash dhe qumësht.

Menuja pas shkollës

 • një sanduiç me bukë integrale, pitta, bagels ose mbështjellje me një zgjedhje të mbushjeve - proshutë, djathë, pulë, houmous.

 • Preparate perimesh - Karota, tranguj, domate

 • Lëng frutash  dhe ujë në dispozicion gjatë gjithë seancës

 • Fruta të freskëta të stinës

 • Zgjedhja e jogurtit të vogël, kekut ose biskotës

Ju lutemi informoni stafin e Orchard për çdo alergji që ka fëmija juaj. Ne operojmë një zonë pa arra.

 

Fëmijët kanë të lirë zgjedhjen e ndonjë prej aktiviteteve të disponueshme. Të gjitha aktivitetet mbikëqyren dhe përfshijnë:

 • Një sërë aktivitetesh të drejtuara nga të rriturit

 • Lojëra të brendshme dhe të jashtme, nëse moti e lejon.

 • Vizatim dhe lexim

 • Puzzles dhe lojëra në bord

 • Lodra ndërtimi

 

 

Rezervimi

Rezervimet bëhen nëpërmjet School Gateway ku do të mund të rezervoni dhe të paguani paraprakisht. Qëllimi ynë është të sigurojmë që ka hapësira të mjaftueshme për të përmbushur kërkesën. Nëse seancat janë të plota, ose nëse nuk jeni në gjendje të rezervoni një seancë, ju lutemi kontaktoni Sharon Jackson, për t'ju ndihmuar me rezervimin tuaj, duke përdorur adresën e emailit të Orchardsorchards@aboyne.herts.sch.uk

 

Oraret e seancave

Klubi i mëngjesit është i hapur nga ora 7:45. Stafi do ta çojë fëmijën tuaj në klasë në orën 8:45 të mëngjesit.

Klubi After School është nga ora 15:10 dhe ka dy opsione sesionesh: 17:00 ose 18:00.  Orchards përfundon në orën 17:00 të premteve.

 

Kostot

Klubi i mëngjesit  7 £ për seancë

Klubi pas shkollës 13 £ për seancë deri në 17:00; 17 £ për seancë deri në orën 18:00

 

Additional/ Ad-Hoc Bookings 

Nëse keni nevojë për ndonjë sesion shtesë ose ad-hoc, mund të kontrolloni disponueshmërinë dhe të rezervoni në internet deri në mesditë të një dite më parë. Të gjitha rezervimet duhet të bëhen të paktën 24 orë para pjesëmarrjes.

 

Porta e Shkollës

Nëse nuk jeni regjistruar tashmë me School Gateway,  ju lutemi shkoni tehttps://login.schoolgateway.com/0/auth/register; duhet të futni adresën e emailit dhe numrin e celularit siç janë futur në formularin tuaj të pranimit dhe të shtypni butonin 'Dërgo PIN'. Më pas do t'ju dërgohet një numër i ri PIN me tekst.  Ose, shkarkoni aplikacionin School Gateway nga dyqani i aplikacioneve ose google play.

 

Pagesa do të kërkohet në momentin e rezervimit. Nëse dëshironi të paguani duke përdorur kuponat e kujdesit për fëmijët, ju lutemi kontaktoni  Pemët përpara rezervimit për t'i kredituar këto në llogarinë tuaj.

 

Pemishtet kanë një listë pritjeje. Ju lutemi dërgoni emailorchards@aboyne.herts.sch.ukpër të regjistruar interesin tuaj, duke treguar se cilat ditë dhe seanca ju kërkoni. Nëse regjistroheni për fëmijën që do të fillojë pritjen në shtator, ju lutemi deklaroni gjithashtu këtë.

 

Pjesëmarrja

Ju lutemi sigurohuni që fëmija juaj të arrijë në Breakfast Club deri në orën 8:15 të mëngjesit nëse ka nevojë për ushqim.

Nëse për ndonjë arsye fëmija juaj nuk do të marrë pjesë në një seancë, ju lutemi dërgoni emailorchards@aboyne.herts.sch.uk  ose kontaktoni zyrën e shkollës në01727 849700

 

Marrja dhe mbledhja e vonë

Nëse vononi ose keni nevojë të kontaktoni me Orchards, gjatë seancave të klubit numri i telefonit është 07340 570887

T-të dhe C-të

Ju lutemi klikonikëtupër afatet dhe kushtet e plota për Pemishtet. 

Stafi

Menaxher i lartë
Sharon Jackson 

Menaxherët

Ivelina Madzahrova

Gema Landrove

Punëtorët e lojërave

Pari Najafi-Ziyazi

Caitlin Glasgow

Shasha Gao

Çmimet dhe Rezervimet

Rezervimet bëhen përmes School Gateway Clubs.

Klubi i mëngjesit: 7 £

Klubi pas shkollës: 13 £ (marrja në 17:00) 17 £ (marrja në 18:00)

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni Zyrën e Shkollës nëadmin@aboyne.herts.sch.uk 

bottom of page