top of page
_C6A4920.png

MUZIKA

Muzika dhe kënga janë pjesë e strukturës së shkollës sonë. Fëmijët dëgjojnë dhe vlerësojnë një shumëllojshmëri të gjerë të muzikës. Ata kënaqen duke kënduar, duke luajtur instrumente muzikore dhe duke kompozuar pjesët e tyre duke i lejuar ata të shprehin krijimtarinë e tyre. Ne përdorim 'Ekspres muzikor' si një skemë pune për të mbështetur këtë.

Fëmijët kanë një gamë të gjerë mundësish për të performuar, duke përfshirë çdo fëmijë që merr pjesë në një prodhim të Lindjes së Krishtlindjes në EYFS dhe KS1, asambletë e performancës, një shfaqje të Pashkëve deri në Vitin 3 dhe 4 dhe performancën verore për Vitin 5 dhe 6._cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_ Ne ofrojmë mundësinë që fëmijët të mësojnë të luajnë piano, kitarë, një instrument tunxhi si dhe violinë dhe regjistrues. Ne kemi gjithashtu një grup këngësh që marrin pjesë në një sërë ngjarjesh dhe festojnë muzikën gjatë gjithë vitit me shumë shfaqje muzikore.

bottom of page