top of page
Creative - Aboyne Lodge.JPG

KLUBET SHKOLLORE

Në Aboyne Lodge ne kemi një gamë të gjerë klubesh që ofrohen për fëmijët për t'u shijuar, e cila përfshin sporte të ndryshme, arte, muzikë, gjuhë dhe shumë të tjera, të cilat janë përshkruar më poshtë. Prindërit mund të mësojnë më shumë duke klikuar në faqet e tyre të internetit dhe duke kontaktuar drejtpërdrejt ofruesit e klubit (zyra gjithashtu do të jetë e lumtur t'ju ndihmojë gjithashtu). 

Për detaje të plota të ditëve, orëve dhe informacionit të kontaktit, ju lutemi klikoni në butonin e rrjetit të klubeve në fund të faqes. 

Nëse fëmija juaj dëshiron të zhvillojë aftësitë e tij gjuhësore, Lingua Fanatics drejton klasat tona në frëngjisht. Ato ofrojnë klasa për fëmijët në një numër shkollash dhe çerdhesh në Harpenden, Wheathampstead, St Albans dhe zonat përreth. Ju lutemi vizitoni http://linguafanatics.co.uk/ për më shumë informacion.

Fëmijët në Aboyne janë në gjendje të mësojnë spanjisht me Alexis, themeluesin e Fantástico Spanish Tuition i cili gjithashtu ofron mësime të përshtatura për studentët, nga mosha 3 deri në GCSE ose niveli A. 

 

Ne kemi një histori krenare të garave në shah dhe kemi një klub të lulëzuar shahu të drejtuar nga z. Kumar të premten në mëngjes. Klubi i Shahut është i hapur për fillestarët e plotë, ata që dinë të lëvizin pjesët dhe gjithashtu për fëmijët me njohuri të shahut. Ne do të shikojmë në parimet e hapjes, taktikat e zakonshme të shahut si Pin, Fork dhe Skewer dhe fuqinë për të fituar në fund të lojës.

 

Nëse muzika është diçka që ju pëlqen dhe dëshironi të mësoni, ne ofrojmë mësime në një sërë instrumentesh duke përfshirë tunxh, kitarë, violinë dhe piano. Ne po kërkojmë ta zgjerojmë këtë më tej në sezonin e verës duke zhvilluar orkestrën tonë të shkollës. Pjesë e korit të shkollës mund të jenë edhe fëmijët që marrin pjesë në koncerte gjatë gjithë vitit dhe ne ofrojmë edhe mësime individuale të këndimit.

 

Për artet performuese, ne kemi klubin tonë të kërcimit në rrugë të hënën me NSG Dance, performing arts  school. https://nsgperformingarts.com/ 

Fëmijët mund të zhvillojnë ekuilibrin, koordinimin, vetëbesimin dhe disiplinën përmes Shotokan Karate me Tiska Karate. Për më shumë informacion mbi këtë klub të St Albans të themeluar prej kohësh, ju lutemi vizitoni. https://www.tiskakarate-stalbans.co.uk/ 

Akademia e skermës Paul Davis ka ndihmuar studentë të panumërt të fitojnë aftësi themelore në skermë. Ne jemi krenarë të themi se një nga gardianet tona të reja është më e mira në vend për kategorinë e saj të moshës, e cila është një arritje e jashtëzakonshme. Mund të gjeni më shumë informacion në https://www.teampdfa.co.uk/ 

 

Sesionet e tenisit drejtohen nga Jon Meredith

 

Klasat e ArtShed zhvillohen çdo të mërkurë dhe fokusohen në aftësitë e vizatimit dhe pikturës dhe prezantojnë media të tjera. Mund të mësoni më shumë rreth kësaj kompanie me bazë në St Albans në https://www.shedloadsoffun.com/ 

Kryerja e Herts do të kandidojëTeatri Muzikortë mërkurën në orën e drekës dheCheerleading & Acrostë mërkurën në mbrëmje nga fundi i shkollës deri në 4.20. Këto sesione të gjalla dhe argëtuese do t'i mbajnë fëmijët në formë dhe të argëtuar ndërkohë që mësojnë artin e performancës.  Kliko këtu për t'u regjistruar oseMëso më shumë

**E RE** Klubi shumësportive pas shkollës që fillon të martën më 6 shtator për fëmijët e viteve 1 dhe 2. Fokusi i PSD-së është Argëtimi, Aktiviteti dhe Pjesëmarrja. Ky gjysmë sezoni do të bazohet në futboll dhe do të mbahet në këndin kryesor të lojërave nga ora 15:15 deri në 16:15.

Ju lutemi regjistrohuni përmes School Gateway. Nëse dëshironi të regjistroheni, por paguani duke përdorur kuponat e kujdesit për fëmijët, ju lutemi kontaktoni zyrën e shkollës.

Së shpejti do të vijnë klube të reja, kështu që ju lutemi shikoni këtë hapësirë.

Ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt klubet për çmimet dhe disponueshmërinë.

bottom of page