top of page
_C6A4861.png

PËR NE

_C6A4595.jpg

Në këtë seksion mund të gjeni elementët kryesorë që mbështesin moralin dhe vizionin për shkollën tonë dhe se si vlerat tona kryesore të Kreativitetit, Kuriozitetit dhe Kujdesit ndikojnë në jetën e shkollës.

Guvernatorët luajnë një rol jetik në sigurimin e kontrolleve dhe balancave të rëndësishme për shkollën, si dhe mbështetjen, udhëzimin dhe mbajtjen përgjegjëse të drejtorit.

IMG_4208.JPG

Qëndrueshmëria është një nga shtytësit kryesorë të kurrikulës sonë. Ekipi ynë ekologjik ka një rol të rëndësishëm në zhvillimin e mjedisit tonë shkollor dhe në mënyrën se si kujdesemi për planetin tonë.

_C6A4681.png
_C6A4898.jpg

Këtu mund të gjeni informacione për strukturën e stafit të shkollës sonë dhe pak për atë se kush jemi ne.

Aboyne 1950.jfif

Dikur e njohur si 'Shkolla në Orchard', Aboyne Lodge është një ndërtesë e renditur e klasës 2 me shumë histori.

20220209_121415.jpg

Këshilli i shkollës ka një histori të gjatë për të ndihmuar në formimin e asaj që ndodh në shkollë. Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni këtë faqe.

bottom of page