top of page
_C6A4820.png

FORMAT

FORMULARI I KËRKESËS MUNGON

Ndryshimet në legjislacion, të cilat hynë në fuqi në shtator 2013, e bënë të qartë se Drejtorët nuk mund të japin asnjë leje mungese gjatë kohës së mandatit, përveç nëse ka rrethana të jashtëzakonshme. Nëse ka rrethana të jashtëzakonshme pas kërkesës suaj, ju duhet t'i diskutoni këto me drejtorin
Mungesa e festave fetare lejohet për kremtimin e njohur fetar dhe duhet të diskutohet me mësuesin e klasës. Takimet mjekësore, dentare ose spitalore duhet të kryhen jashtë orarit të shkollës në mënyrë që të mos pengojnë edukimin e fëmijës suaj.

Faleminderit për dorëzimin, do t'ju kontaktojmë së shpejti.

bottom of page