top of page
_C6A4627.jpg

UNIFORMA

Si shumica e shkollave, ne kemi një politikë uniforme shkollore. Mendojmë se është e rëndësishme që fëmijët të duken të zgjuar, të prezantohen mirë dhe të gatshëm për shkollë çdo ditë. Ju mund ta blini uniformën me logo nga zyra e shkollës, me artikuj të tjerë të disponueshëm në dyqane të ndryshme të rrugëve të mesme. Pagesa të bëhet përmesporta e shkollës

UNIFORMË SHKOLLE

Xhup/xhaketë e verdhë me logo
Bluzë e bardhë polo me logo
Pantallona/fund/pinafore gri
Fustan veror i verdhe - i veshur ne sezonin veror
Çorape të zeza/gri/ geta gri
Këpucë të zeza
Çanta e librit

KIT PE

Polo e verdhë me logo
Pantallona të shkurtra të thjeshta të zeza
Kapuç i thjeshtë i zi dhe vrapues për dimër
Plimsoles/trajnerë të zinj
Qese PE

Siç jam i sigurt se mund ta imagjinoni me çdo fëmijë që vesh të njëjtën veshje, është shumë e rëndësishme që gjithçka që fëmija juaj vesh ose sjell në shkollë të emërtohet. Pasuria e humbur me emër do t'i kthehet fëmijës. Prona e humbur pa emër do të vendoset në kutinë e pronës së humbur.  Në fund të çdo mandati uniforma e padeklaruar ose i shtohet shiritit të shitjes së uniformës së dorës së dytë ose dërgohet për riciklim._cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad_5cf58

Ju lutemi shkarkoni formularin e porosisë dhe dërgoni email në admin@aboyne.herts.sch.uk

bottom of page