top of page

INFORMACION STATUTOR

Çdo shkollë e mbajtur nga autoriteti lokal duhet të publikojë informacion specifik në faqen e saj të internetit në përputhje me Rregulloret e Informacionit të Shkollës (Angli) (2008), i ndryshuar nga Rregulloret e Informacionit të Shkollës (Angli) (Amendament) 2012 dhe 2016 dhe legjislacion tjetër përkatës duke përfshirë the Ligji i Barazisë 2010: këshilla për shkollat dhe the Ligji për Fëmijët dhe Familjet 2014.

Në këtë faqe do të mund të gjeni të gjitha këto informacione:

Detajet e kontaktit:

Shkolla Aboyne Lodge JMI

Rruga Etna, St Albans, Herts, AL3 5NL

Tel: 01727849700

Drejtues: Keith Smithard MA Ed.

Pyetje për Kirsten Landau, Menaxher i Biznesit të Shkollës: admin@aboyne.herts.sch.uk

SENCO: Ruth Clinton

 

Mbrojtja e fëmijëve:

Në Aboyne Lodge, ne e marrim jashtëzakonisht seriozisht mbrojtjen e fëmijëve tanë. Kjo përshkruhet në Politikën tonë për Mbrojtjen e Fëmijëve në shkollë dhe Politikën e Sigurisë elektronike.

Rregullat e pranimit:

Autoriteti vendor menaxhon procesin tonë të pranimeve, mund të mësoni më shumë rreth marrëveshjeve të pranimit dhe apelimit të shkollës sonë duke klikuarkëtu

 

Raportet e Ofsted:

Raportin tonë më të fundit Ofsted mund ta gjeni këtu: Aboyne Lodge 2018 .

 

Rezultatet e provimit dhe vlerësimit:

Shkollave nuk u kërkohet të publikojnë rezultatet e provimit dhe vlerësimit nga viti 2020, 2021 dhe 2022 pasi këto nuk janë publikuar si matës të performancës nga Sekretari i Shtetit. Mund t'i gjeni matjet e performancës our  2019 në lidhjen më poshtë - këto matje të performancës nuk janë aktuale. Pavarësisht se nuk u shtuan në tabelat e ligës, Fëmijët bënë Testet e Kurrikulës Kombëtare në 2022. Ne kemi përfshirë rezultatet tona më të fundit nga viti 2022 më poshtë për leximin tuaj:

 

 

 

 

Tabelat e performancës:

Ju lutemi klikoni në lidhjen për the tabelat e performancës së shkollës dhe kolegjit

Mund të gjeni faqen e tabelave të performancës së shkollës sonë këtu: Tabelat e performancës së shkollës 

 

Kurrikula:

Ju mund të gjeni informacion në lidhje me kurrikulën tonë në faqet tona të kurrikulëskëtu

Në seksionin DËRGO më poshtë mund të gjeni lidhje me planin e aksesueshmërisë së shkollës sonë, i cili përshkruan mënyrën se si ne jemi në përputhje me detyrat tona në the Ligji i Barazisë 2010 and the Rregulloret për Nevojat Speciale Arsimore dhe Aftësinë e Kufizuar 2014 duke e bërë kurrikulën të aksesueshme për ata me aftësi të kufizuara ose nevoja të veçanta arsimore

Edukimi në distancë:

Këtu mund të gjeni informacione rreth ofrimit të arsimit në distancë të shkollës sonë.

Politika e Sjelljes

Politika jonë e sjelljes përputhet me Neni 89 i Ligjit për Arsimin dhe Inspektimet 2006 dhe mund të gjendet më poshtë:

Financimi Premium i Nxënësve

Strategjia PP dhe Covid kapin informacione këtu

PE & Sport Premium

Vlerësimi i ndikimit premium sportiv këtu

 

Objektivat e Barazisë

Si organe publike, shkollat e mbajtura nga autoritetet lokale duhet të respektojnë detyrimin e barazisë në sektorin publik në Aktin e Barazisë 2010 dhe Rregulloren e Aktit të Barazisë 2010 (Detyrat specifike dhe Autoritetet Publike) 2017._cc781905-5cde-3194-bb3b-1386_badfAkti i Barazisë 2010 dhe Këshilla për Shkollat ofron informacion se si shkollat mund të demonstrojnë pajtueshmëri.

Informacion për Nevojat e Arsimit Special dhe Aftësinë e Kufizuar (DËRGON).

Aboyne është një shkollë gjithëpërfshirëse dhe ne respektojmë detyrat tona në the Ligji i Barazisë 2010 and the Rregulloret për Nevojat Speciale Arsimore dhe Aftësinë e Kufizuar 2014 duke e bërë kurrikulën të aksesueshme për ata me aftësi të kufizuara ose nevoja të veçanta arsimore. Mund të gjeni informacion më të detajuar në lidhje me ofertën tonë SENDkëtu.

SENCo jonë është Ruth Clinton (ditë pune vetëm të martën, të mërkurën dhe të enjten.

Mund ta kontaktoni direkt në: senco@aboyne.herts.sch.uk

Për të kuptuar më mirë aksesin për të dërguar mbështetje, ju lutemi vizitoni:

https://www.hertfordshire.gov.uk/microsites/local-offer/education-support/education-support.aspx

 

Procedura e ankesave:

Politika jonë e ankesave përputhet me neni 29 i Ligjit për Arsimin 2002. Politikën mund ta gjeni këtu:

 

Informacioni dhe detyrat e Guvernatorit:

Për informacion mbi Guvernatorin, ju lutemi vizitoni Guvernatorët tanëfaqe.

Informacioni financiar:

Këtu mund të gjeni një lidhje me faqen e internetit e cila i kushtohet shkollës sonë në the shërbimi i krahasimit financiar të shkollave

 

Politika e tarifimit dhe faljes:

Politika Uniforme

Ju mund të gjeni të gjitha detajet nëfaqe uniforme

 

 

Nëse keni nevojë për një kopje letre të ndonjë informacioni në faqen tonë të internetit, ju lutemi kontaktoni zyrën e shkollës.

bottom of page