top of page
School Yellow Header.JPG
Untitled design (4).png

ALSA SUMER FESTIAL

A jeni gati për festivalin? 

Festivali Veror i Aboyne 2022 - le të festojmë pushimet verore me stil. 

Mendoni sytë me shkëlqim, tatuazhet dhe flokët plus një kopsht të bukur ndijor! 

Do të ketë një shfaqje talentesh studentore - fëmijët mund të na tregojnë aftësitë e tyre të shumta. 

DJ-të e shëndoshë po marrin kontrollin e kuvertës - funk & soul dhe disa melodi retro disko! 

Shumë ushqime dhe pije të shkëlqyera - furgoni Giggly Pig do të jetë aty dhe një bar ALSA. 


Ajo do të zhvillohet të enjten më 21 korrik në shkollën Aboyne Lodge nga ora 6-20:00
Është një mbrëmje e mrekullueshme për të gjithë fëmijët dhe  të rriturit që të mblidhen së bashku dhe të argëtohen për të mbledhur para për një kauzë të madhe. 

 

Biletat që do të blihen paraprakisht në Gateway (përfshijnë rripin e dorës së festivalit), sugjerohen 5 £ për fëmijë, të rriturit falas. Merrni një batanije pikniku dhe kënaquni!

 

Të gjitha paratë e mbledhura nga nata do të ndihmojnë shkollën - fokusi ynë kryesor për momentin është mbledhja e parave për një strukturë të re lojërash për këndin e lojërave.

 

Aboyne Lodge School Association (ALSA) - Organizata bamirëse e regjistruar në Angli - Numri i bamirësisë: 1044678
Zyra e regjistruar: Aboyne Lodge School, Etna Road, St. Albans, AL3 5NL

bottom of page