top of page
FOOD.JPG

SHKOLLA SHKOLLORE

SISTEMI I RI POROSITIVE:

Ushqimi porositet dhe paguhet paraprakishtPorta e Shkollës.Ne inkurajojmë familjet të bëjnë porosi për të paktën 1 javë përpara, megjithatë është e mundur të rezervoni të gjithë afatin paraprakisht!
Afati ditor për vendosjen e një porosie është ora 9 e mëngjesit. Pas kësaj kohe, nëse nuk është porositur asnjë vakt, do t'ju kërkohet të siguroni një drekë të paketuar për fëmijën tuaj, pasi stafi i shkollës nuk mund të rezervojë ushqime në emrin tuaj.
Nëse fëmija juaj mungon dhe ju i keni porositur një vakt, ju lutemi anuloni porosinë para orës 9 të mëngjesit për të shmangur tarifimin për atë ditë.

HCL janë kujdestarët për shkollën. Ata operojnë a  menu me shumë zgjedhje e cila përfshin një vakt të nxehtë, vakt vegjetarian dhe një opsion sanduiç. e gjithë shkolla, së bashku me HCL janë përqafuar, dhe menuja është përshtatur posaçërisht nga Kuzhinieri ynë i Shkollës, Zena.

Fëmijët në recepsion deri në vitin e 2-të kanë të drejtë për ushqime falas në shkollë.

Nëse familja juaj merr përfitime të caktuara, fëmija juaj mund të ketë të drejtën për ushqime falas në shkollë. Ju lutem vist Ushqimi falas në shkollë | Këshilli i Qarkut Hertfordshire  për më shumë informacion.

HCL ofron një menu posaçërisht për alergjen për Fëmijët me kërkesa të veçanta dietike. Për të aplikuar për një menu speciale vizitoni Faqja kryesore | Aplikimi i menysë speciale HCL

bottom of page