top of page
AboyneLodge_nursery.JPG

STARTER I RI

Nëse po lexoni këtë faqe, ka të ngjarë që ose jeni një prind i ri me një fëmijë që sapo do të bashkohet me klasën tonë të pritjes, ose po mendoni të na zgjidhni ne si shkollën tuaj të preferuar. Të gjithë ne këtu, dëshirojmë t'ju urojmë një mirëseardhje shumë të ngrohtë në familjen Aboyne Lodge - shpresojmë që ky të jetë fillimi i një partneriteti të gjatë dhe të lumtur me shkollën dhe që fëmija juaj të jetë shumë i lumtur këtu.

Në këtë faqe mund të gjeni dokumentin tonë të ri në pritje. Kjo është mbledhur së bashku për t'iu përgjigjur shumë pyetjeve që kanë shumë prindër kur fillojnë këtu. Nëse keni një pyetje që nuk mbulohet në dokument, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos t'ju përgjigjemi. Ka gjithashtu shumë informacione në faqen tonë të internetit për të ndihmuar. 

bottom of page