top of page
School Yellow Header.JPG
Untitled design (4).png

MIRË SE VINI NË SHOQATA SHKOLLORE ABOYNE LODGE

ABOYNE LODGE SCHOOL ASSOCIATION është një organizatë bamirëse e regjistruar (1044678) që bashkon prindërit, stafin dhe komunitetin lokal për të mbledhur para përmes ngjarjeve dhe projekteve argëtuese për të ndihmuar në mbështetjen e Aboyne Lodge me burime shumë të nevojshme dhe aktivitete argëtuese për fëmijët tanë.  

 

Misioni i ALSA: Të avancojë edukimin e nxënësve në shkollë në veçanti duke:

(i) zhvillimin e marrëdhënieve efektive ndërmjet stafit, prindërve dhe të tjerëve të lidhur me shkollën

(ii) angazhimi në aktivitete ose sigurimi i objekteve ose pajisjeve që mbështesin shkollën dhe avancojnë arsimimin e nxënësve.

 

Ne jemi gjithmonë të interesuar të dëgjojmë nga kushdo me ide ose se si mund të ndihmojë. 

Thjesht flisni me përfaqësuesin tuaj ose na dërgoni email në adresën aboynelodgesa@gmail.com 

 

NGJARJET TONA TË ARDHSHME 

From a pumpkin-decorating competition for Halloween, a festive wreath-making workshop, discos, fairs and auctions, we’ve got lots of fun, family-friendly events coming up. To find out more click here, or on the 'events' button below. 

Sponsor a chair today

To sit happy, is to learn happy. We're on a mission to buy new chairs for every child at our school. By purchasing a chair, you will be making an invaluable contribution to a child's school day. To donate, click here 

E RËNDËSISHME BITS 

Anëtarët e Komitetit 

Kryetarja: Emma Betterridge 

Thesarari: Charlie Cash 

Sekretarja: Amy Lander 

Përsëritjet e klasës: 

Viti R Jess & Charly 

Viti 1 Sarah B & Michelle

Viti 2 Sophie & Caroline

Viti 3 Anna S & Sarah B

Viti 4 Sarah R & Sarah A

Viti 5 Emma, Serena dhe Anna G

Viti 6 Sally & Helena

 

 

_C6A4991_edited_edited.jpg
SI MUND TË NDIHMONI?

 

KOMPANITË E KTHYRJES SË PARAVE 

Kur bëni një blerje përmes ndonjë prej këtyre kompanive të shkëlqyera, shkolla merr një donacion në para në këmbim.Mbledhja e lehtë e fondeve,AmazonSmile, Stikins, Stamptastic, Christmas Treeasy dhe shumë të tjera...

 

SKEMA E REFERIMIT ASHTONS

Një falenderim i madh përAshtonspër sponsorizimin e tyre të vazhdueshëm të Panaireve tona!  Ata gjithashtu i japin ALSA-s 250 £ sa herë që e shisni shtëpinë tuaj nëpërmjet tyre, kështu që ju lutemi përmendni Aboyne Lodge nëse jeni duke menduar të shisni dhe na njoftoni që të mundemi faturoj ato.

 

Ne jemi gjithmonë të interesuar të dëgjojmë nga kushdo me ide ose se si mund të ndihmojë.  Thjesht flisni me përfaqësuesin tuaj të klasës ose na dërgoni email nëaboynelodgesa@gmail.com 

Aboyne Lodge School Association (ALSA) - Organizata bamirëse e regjistruar në Angli - Numri i bamirësisë: 1044678
Zyra e regjistruar: Aboyne Lodge School, Etna Road, St. Albans, AL3 5NL

bottom of page